Γιατί να επιλέξετε ένα Πλατώ Ψησίματος Euskal Plantxa από ανοξείδωτο χάλυβα (INOX);

Γιατί δεν σκουριάζει
Ο ανοξείδωτος χάλυβας αναφέρεται συνήθως ως Inox. Είναι μια πρώτη ύλη που αποτελείται από χάλυβα, άνθρακα και χρώμιο, σχηματίζοντας έτσι ένα στιβαρό κράμα και απόλυτα ανθεκτικό στην υγρασία. Ο ανοξείδωτος χάλυβας ποιότητας τροφίμων, πληροί το πρότυπο 304L ή afnor Z3CN18-10 που εγγυάται την παρουσία χρωμίου μεταξύ 17 και 19%.
Γιατί δεν κολλάει
Η πλάκα από ανοξείδωτο χάλυβα Euskal Plantxa επιτρέπει μια ελεγχόμενη αύξηση της θερμοκρασίας για να μαγειρέψετε υγιεινά τα τρόφιμα με ακρίβεια. Η διάχυση της θερμότητας είναι τέλεια και σας επιτρέπει να φτάσετε σε υψηλές θερμοκρασίες για να ψήσετε σωστά το φαγητό σας σε υψηλή θερμοκρασία.
Γιατί δεν ξεφλουδίζει
Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι το υλικό των επαγγελματιών μαγείρων γιατί είναι στιβαρό και εύκολο στη συντήρηση, δεν φοβάται τις γρατσουνιές και τα χτυπήματα, μπορείτε να κόψετε κατευθείαν από το πιάτο και να δημιουργήσετε θερμικά σοκ για «σβήσμο», για ψήσιμο, να κάνετε φλαμπέ.
Γιατί διαρκεί πολύ
Οι ανοξείδωτες πλάκες Euskal Plantxa μπορούν να βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο όλο το χρόνο γιατί δεν επηρεάζονται από την υγρασία. Ακόμη και το χειμώνα προστατευμένες με ένα κάλυμμα που τις προστατεύει από τη σκόνη και τη βρωμιά. Ο ανοξείδωτος χάλυβας δεν αλλοιώνεται. Γι’ αυτό οι πλάκες μαγειρέματος από ανοξείδωτο χάλυβα έχουν “ισόβια εγγύηση”!