Καραβίδες στο πλατώ – Βίντεο – συμβουλές από την σεφ Andrée Rosier

Υλικά

  • Φρέσκιες Καραβίδες
  • Βούτυρο με πιπεριές (Espelette)
  • Φρέσκια λουίζα
  • Ελαιόλαδο
  • Πιπεριές (Espelette)
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Βάζετε την πλάκα ψησίματος  σε δυνατή φωτιά
  2. Κόβετε τις καραβίδες στη μέση κατά μήκος και σπάτε τις δαγκάνες
  3. Αλείφετε με ελαιόλαδο
  4. Κάντε ένα γρήγορο ψήσιμο και από τις δύο πλευρές
  5. Αλείφετε με το βούτυρο πιπεριάς Espelette
  6. Βάλτε  τη λουίζα πάνω στις καραβίδες και σκεπάστε με ένα καπάκι. Αν δεν έχετε καπάκι μαγειρέψτε για μια στιγμή τη λουίζα πάνω  στις καραβίδες

Συμβουλή σεφ: Για να φτιάξετε βούτυρο πιπεριάς Espelette, ανακατέψτε το μαλακωμένο βούτυρο με πιπέρι Espelette και αφήστε το να δέσει

Ενδιαφέρεστε για
κάποιο Αξεσουάρ?

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Ποιο προϊον σας ενδιαφέρει?

Ενδιαφέρεστε για
κάποιο Αξεσουάρ?

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Ποιο προϊον σας ενδιαφέρει?

Ενδιαφέρεστε για Ανοξείδωτο
Πλατώ Ψησίματος?

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Ποιο προϊον σας ενδιαφέρει?
Χρώμα?