Μοσχαρίσιες μπριζόλες στο πλατώ – Βίντεο – συμβουλές από την σεφ Andrée Rosier

Υλικά

  • Μπριζόλα μοσχαρίσιου κρέατος (prime)
  • Αλατισμένο βούτυρο (Guérande)
  • Τριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Βάζετε την πλάκα ψησίματος  σε δυνατή φωτιά
  2. Βγάλτε το κρέας από το ψυγείο 1 ώρα πριν
  3. Καντε ένα γρήγορο ψήσιμο
  4. Αλείψτε το παϊδάκι με βούτυρο ή λάδι
  5. Ψήστε για 10 λεπτά από κάθε πλευρά
  6. Αφήστε το κρέας να ξεκουραστεί για 10 λεπτά πριν το δοκιμάσετε

Η συμβουλή του σεφ: Αφήστε το κρέας να ξεκουραστεί καλά μετά το μαγείρεμα, η σάρκα θα χαλαρώσει. Επιτυχία εγγυημένη!

Ενδιαφέρεστε για
κάποιο Αξεσουάρ?

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Ποιο προϊον σας ενδιαφέρει?

Ενδιαφέρεστε για
κάποιο Αξεσουάρ?

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Ποιο προϊον σας ενδιαφέρει?

Ενδιαφέρεστε για Ανοξείδωτο
Πλατώ Ψησίματος?

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Ποιο προϊον σας ενδιαφέρει?
Χρώμα?