Μπανάνες στο πλατώ – Βίντεο – συμβουλές από την σεφ Andrée Rosier

Υλικά

  • 1 «κλασική» μπανάνα και 3 μπανάνες frecinette
  • Ζαχαρη Muscovado
  • Ρούμι

Εκτέλεση

  1. Βάζετε την πλάκα ψησίματος  σε δυνατή φωτιά την μία πλευρά και χαμηλή στην άλλη
  2. Βάλτε τις μπανάνες frecinette στη χαμηλή φωτιά.
  3. Τοποθετούμε τη ζάχαρη απευθείας στην πλάκα στη δυνατή φωτιά.
  4. Βάλτε την κλασσική μπανάνα σας κομμένη κατά μήκος στη μέση πάνω στη ζάχαρη και από τις 2 πλευρές.
  5. Ζεσταίνουμε το ρούμι σε μια μικρή κατσαρόλα στην πλάκα.
  6. Κάντε τις μπανάνες φλαμπέ με το ρούμι.

Η συμβουλή του σεφ: Με τη πλάντσα από ανοξείδωτο ατσάλι Euskal Plantxa, μπορείτε να βάλετε ζάχαρη απευθείας στην πλάκα και έτσι να ψήσετε τα φρούτα σας σε μια όμορφη καραμέλα χωρίς να κολλήσουν.

Ενδιαφέρεστε για
κάποιο Αξεσουάρ?

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Ποιο προϊον σας ενδιαφέρει?

Ενδιαφέρεστε για
κάποιο Αξεσουάρ?

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Ποιο προϊον σας ενδιαφέρει?

Ενδιαφέρεστε για Ανοξείδωτο
Πλατώ Ψησίματος?

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Ποιο προϊον σας ενδιαφέρει?
Χρώμα?