Μύδια στο πλατώ – Βίντεο – συμβουλές από την σεφ Andrée Rosier

Υλικά

  • Τα μύδια της επιλογής σας
  • Φρέσκια λουίζα
  • λευκό κρασί
  • Πιπέρι Espelette
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Βάζετε την πλάκα ψησίματος σε δυνατή φωτιά
  2. Ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο στην πλάκα
  3. Τοποθετείτε τα μύδια και τ’ αφήνουμε να ψηθούν για 3 – 4 λεπτά
  4. Ψεκάζετε λίγο λευκό κρασί
  5. Προσθέστε φρέσκια λουίζα και ανακατεύετε καλά
  6. Όταν ανοίξουν όλα τα μύδια, έτοιμα!

Συμβουλή σεφ: Φρέσκια λουίζα από τον κήπο, που φέρνει φρεσκάδα και λεμονάτη γεύση.

Ενδιαφέρεστε για
κάποιο Αξεσουάρ?

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Ποιο προϊον σας ενδιαφέρει?

Ενδιαφέρεστε για
κάποιο Αξεσουάρ?

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Ποιο προϊον σας ενδιαφέρει?

Ενδιαφέρεστε για Ανοξείδωτο
Πλατώ Ψησίματος?

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Ποιο προϊον σας ενδιαφέρει?
Χρώμα?