Σουβλάκι λαχανικών στο πλατώ – Βίντεο – συμβουλές από την σεφ Andrée Rosier

Υλικά

  • Ένα βιολί κολοκυθάκι
  • Μια μελιτζάνα
  • Μία πιπεριά, κόκκινη, πράσινη και κίτρινη
  • Σπόρους κύμινου
  • Σπόρους μάραθου

Εκτέλεση

  1. Ένα plancha σε χαμηλή φωτιά.
  2. Ένα ελαφρύ πινέλο με ελαιόλαδο στο ζεστό πιάτο.
  3. Απλώς στρώστε τα σουβλάκια.
  4. Αφήστε σε χαμηλή φωτιά για 20 – 25 λεπτά.
  5. Στο τέλος του μαγειρέματος προσθέστε λίγο κύμινο ή μαραθόσπορο.

Ενδιαφέρεστε για
κάποιο Αξεσουάρ?

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Ποιο προϊον σας ενδιαφέρει?

Ενδιαφέρεστε για
κάποιο Αξεσουάρ?

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Ποιο προϊον σας ενδιαφέρει?

Ενδιαφέρεστε για Ανοξείδωτο
Πλατώ Ψησίματος?

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Ποιο προϊον σας ενδιαφέρει?
Χρώμα?