Συμβουλές χρήσης

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να χρησιμοποιήσετε εύκολα το plancha Euskal Plantxa. Η εγκατάσταση, πολύ απλή για το ηλεκτρικό: συνδέστε το! Για το φυσικό αέριο σας καθοδηγούμε βήμα βήμα. Έρχεται η ώρα της πρώτης χρήσης και των καλών χειρονομιών που θα ακολουθήσουν. Θα σας τα εξηγήσουμε όλα!

Πως να εγκαταστήσετε το plancha σας;

Βγάλτε το plancha σας από τη συσκευασία του και πάρτε το λάστιχο υγραερίου για να το συνδέσετε στη φιάλη υγραερίου και στο plancha. Τοποθετήστε μια μπαταρία R6 στο μαύρο κουμπί ηλεκτρονικής ανάφλεξης.

Βιδώστε τον εύκαμπτο σωλήνα με το "χρυσό" άκρο στο πίσω μέρος της plancha.

Συνδέστε την άλλη πλευρά του "μαύρου" άκρου σωλήνα στον ρυθμιστή της φιάλης αερίου σας.

Αφοπλίστε την ασφάλεια του ρυθμιστή κυλίνδρου αερίου πατώντας τα δύο κουμπιά και στη συνέχεια ανοίξτε την παροχή αερίου που βρίσκεται στον ρυθμιστή.

Στη συνέχεια, πιέστε ένα από τα κουμπιά plancha και πατήστε το μαύρο κουμπί ηλεκτρονικής ανάφλεξης για λίγα δευτερόλεπτα ταυτόχρονα για να ανάψει ο σπινθήρας και να ανάψει το plancha.

Κρατήστε πατημένο το κουμπί «φλόγα» για 5 έως 10 δευτερόλεπτα μέχρι να εξαπλωθεί η φλόγα σε ολόκληρο τον καυστήρα. Σε 5 με 10 λεπτά το plancha σας είναι έτοιμο για χρήση.

Ποιο αέριο για το plancha μου;

Το Euskal Plantxa plancha λειτουργεί με αέριο βουτάνιο ή αέριο προπάνιο

Το εμφιαλωμένο αέριο βουτάνιο είναι γενικά το πιο προτεινόμενο για μαγειρικές συσκευές. Η χρήση του είναι ανεκτή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Μόνο για εξωτερική χρήση, το προπάνιο μπορεί να είναι μια καλή επιλογή, καθώς δεν παγώνει το χειμώνα. Κάντε την επιλογή σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας, τα planchas μας προσαρμόζονται!

Μαγειρεύετε με το plancha σας;

Πριν χρησιμοποιήσετε το plancha σας: λίγο σκουπίστε με ένα σφουγγάρι ή ένα πανί με λίγο λευκό ξύδι απομακρύνει τη σκόνη και τα μικρά υπολείμματα λίπους. Ανάψτε το plancha σας και αφήστε το πιάτο να ζεσταθεί για 5 έως 10 λεπτά. Μπορείτε να μαγειρέψετε χωρίς λίπος ή με λίγο λάδι ανάλογα με τα γούστα και τις επιθυμίες σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε το φαγητό σας στο πιάτο. Στο ανοξείδωτο ατσάλι μπορείτε να μαγειρέψετε τα πάντα (φρούτα, λαχανικά, κρέας, ψάρι) αλλά και φλαμπέ, ντεγκλαζέ, καραμελοποίηση. Σας ευχόμαστε καλή όρεξη!

Ενδιαφέρεστε για
κάποιο Αξεσουάρ?

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Ποιο προϊον σας ενδιαφέρει?

Ενδιαφέρεστε για
κάποιο Αξεσουάρ?

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Ποιο προϊον σας ενδιαφέρει?

Ενδιαφέρεστε για Ανοξείδωτο
Πλατώ Ψησίματος?

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Ποιο προϊον σας ενδιαφέρει?
Χρώμα?